1097 Budapest. Timót utca 4/a Üzlet: (+36)1 215 1662 | Ügyfélszolgálat:(+36) 20 933 2499 Iroda(+36)70 560 0901 info@bogyiszkft.hu
Garázskapu motorok
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

INDEX2

 

 

NEM CSAK WEBÁRUHÁZ!

 

 

Garázskapu motorok

garazskapu.jpgSokan vagyunk, akik nemcsak az autónkat tároljuk garázsban, hanem sporteszközöket, kerti bútorokat, szerszámokat, amelyeket akkor is szeretnénk biztonságban tudni, amikor távol vagyunk. Ezért is fontos, hogy a garázskapu mindenkor betörésálló legyen. Az automatizált garázskapuknak megvan az az előnyük, hogy mechanikusan kinyitni nem olyan egyszerű, mint felfeszíteni, beütni, a zárat feltörni, lakatot leütni. Természetesen nem lehetetlen feladat, de a ráfordított idő túlságosan veszélyessé, a szükséges eszközök pedig aránytalanul drágává teszik az automata garázskapun keresztül való betörést. Működését tekintve két nagy csoportot különböztetünk meg: a billenőkaput és a szekcionált kaput. Ipari felhasználásra kizárólag szekcionált változatot alkalmazunk. Az automata billenőkapu lapja egy elemből áll, amely méretét, anyagát, színét, mintáját tekintve számos kivitelben kapható. Mivel a kapulap a nyitáskor és a záráskor kibillen, a járművet a kaputól megfelelő távolságra kell leállítani. Legelterjedtebb a vízszintes-sínes garázskapu. A billenőkapuk ára a legkedvezőbb, hátrányuk az elvükből adódó kiegyensúlyozásuk. A meghajtómotor és a vezető sín is a födémre van szerelve, legtöbb esetben távirányítóval működtethető. Fontos tudni, hogy a billenőkapunak mindig van kerete, amely a kapunyílást némileg leszűkíti.

A szekcionált garázskapu függőlegesen nyílik a kapusíkban. A kapulap vízszintesen elhelyezkedő, egymással zsanérokkal összekötött lamellákból áll. Nyitáskor ezek egy redőnyhöz hasonlóan gördülnek felfelé, majd 90 fokos elfordulás után vízszintes helyzetbe fordulnak és a födém alatt állnak le. A kapu súlyát egy torziós rugópár kompenzálja, így a kapu működtetéséhez alig kell erőt kifejteni. A konstrukciónak számos előnye van, például nyitható és zárható a kapu akkor is, ha közvetlenül előtte parkol egy jármű.

A kapu mechanikája meghatározza a felhasználható motorokat is. A húzórugós kiegyensúlyozású szekcionált kaput a garázsmennyezetre szerelt láncos, vagy szíjas húzómotorral mozgatjuk. Ez lényegét tekintve azonos a billenőkapuknál alkalmazott megoldással. Alapvető szempont, hogy csak egy könnyen mozgó garázskapura szerelhetünk motort, mert az nem arra való, hogy a mechanika hibáit kompenzálja.

 

Tekintse meg Kapumozgató kínálatunkat Webáruházunkban.

 

HÍVJON MINKET!

 

Nem tudja milyen kapumozgató automatikát válasszon?

Gondja van meglévő kapumozgatójával?

HÍVJON MINKET, MI SEGÍTÜNK!

 Üzlet:
(+36)1 215-1662


Ügyfélszolgálat:
(+36)20 933 2499


Iroda:
(+36)70 560 0901

Bogyisz Kft. - www.kapumozgatok.hu

 

Üzlet: (+36) 1 215 1662 | Ügyfélszolgálat: (+36) 20 933 2499 | Iroda: (+36) 70 560 0901

 Vásárlási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat

 

 

© Minden jog fenntartca 2008 -2018 - www.kapumozgatok.hu - info@bogyiszkft.hu - oldaltérkép

ÁrGép